x

O firmě

Společnost INGTOP byla založena v roce 1990, nejprve jako jedno středisko firmy René Hoffman. Toto středisko se od prvopočátku zabývalo odbornými technickými službami pro průmyslovou sféru, vypracováváním technologických schémat a postupů, poradenstvím v oblasti průmyslové energetiky a dále jako subdodavatel a později i hlavní, nebo generální dodavatel větších investičních celků. 

Rozrůstající se středisko INGTOP firmy René Hoffman bylo mezi lety 1992 až 1998 postupně konvertováno na jinou právní formu obchodní společnosti – společnost s ručením omezeným – INGTOP, s.r.o.,a to při zachování hlavního cíle společnosti – dodávat zákazníkům technologická zařízení, nebo jejich části v nadprůměrné kvalitě, rychle, komplexně a se zákaznickým servisem. 

Stále rostoucí podíl vlastní výroby, neustálé zvyšování poptávky našimi zákazníky, zvětšující se obtížnost při hledání vhodných a spolehlivých partnerů pro kooperace a potřeba vlastních výrobních a skladovacích prostor vyústila v roce 2003 v rozhodnutí o postupném vybudování vlastní výrobní základny v Týništi nad Orlicí. Od roku 2003 do roku 2007 byl postupně budován a opravován výrobní a skladovací areál v Nádražní ulici v Týništi nad Orlicí a jeho rozvoj byl završen převzetím jeho výrobního potenciálu dceřinou společností firmy INGTOP, s.r.o., firmou INGTOP METAL, s.r.o. Výrobní kapacity nové společnosti slouží jako výrobní základna pro mateřskou firmu, ale již v průběhu prvního roku činnosti si společnost INGTOP METAL, s.r.o., rovněž vybudovala vlastní portfolio zakázek a zákazníků. 

V roce 2007 pak obě firmy – mateřská firma INGTOP, s.r.o., i dceřiná společnost INGTOP METAL, s.r.o. – společně prokázaly svoji schopnost obstát i v náročných certifikačních auditech prováděných firmou Lloyd´s Register Quality Assurance Limited 2007 - 2013.

Od roku 2013 firmou BUREAU VERITAS CERTIFICATION. Obě firmy jsou tedy od roku 2007 držiteli certifikátů:
- ISO 9001 (kvalita),
- 14001(životní prostředí),
- ISO 45001 (bezpečnost práce a ochrana zdraví při práci)od roku 2013,
- ISO 3834-2 (kvalita procesů svařování),
- EN 1090-1 (výroba ocelových konstrukcí- od roku 2014 -TÜV SÜD)

Hlavními předměty činnosti obou společností jsou:

Generální dodávky investičních celků 
• Projekce, výroba a montáž: 
- jednoúčelových strojů a zařízení 
- plynových zařízení 
- rozvodů médií 
- tlakových zařízení a nádrží 
- ventilace a chladících zařízení 
- ocelových konstrukcí všech typů a užití 
• Obrábění kovů 
• Servis plynových zařízení pro technické plyny 
• Servis plynových zařízení pro vytápění průmyslových objektů

Ing. René Hoffman – CEO

INGTOP, s.r.o. | Nádražní 166, 517 21 Týniště nad Orlicí, Czech Republic
Tel.: +420 495 406 802 Fax: +420 495 401 081 
E-mail: info@ingtop.eu

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.